Media maken is marketing

Je bedrijf als mediamerk

Je bedrijf is ook een mediamerk. Laat mensen op je afstemmen.

Het Beeldbedrijf gelooft in de kracht van online media. Met name door het bouwen aan een eigen media platform: je website als spil in de communicatie van je bedrijf. Hier kun je in verschillende vormen de verhalen brengen die voor jouw klanten belangrijk zijn.

Ondernemers en professionals hebben kennis, ervaringen en inzichten op hun werkterrein. Dat vertalen wij naar waardevolle verhalen. Verhalen die uitnodigen tot interactie, tot ontmoetingen, tot gesprek. Verhalen die vertrouwen wekken.

Mensen zoeken privé en voor hun werk online informatie die jouw bedrijf of jijzelf mogelijk kan bieden. Door goede informatie online (en off line natuurlijk) te delen, geef je geen kennis weg. Je laat juist zien dat je die hebt.

Dat zorgt dat het delen van kennis en ervaring een effectieve strategie is om je bedrijf onder de aandacht te brengen. Het is het startpunt om je persoonlijke ‘merk’ mee te maken. Een mediamerk waar in jouw vakgebied geïnteresseerde mensen op afstemmen.

Maak het specifiek, relevant & leuk

Daarom houden we ons bezig met het creëren van eigen media voor jouw publiek of doelgroep, het optimaliseren van de vindbaarheid en het online promoten van deze media. De keuze of dat tekst, beeld of audio moet zijn, hangt sterk af van het soort dienst en de voorkeur van het publiek dat je wilt bereiken.

Wij zorgen dat…

 • je online beter zichtbaar en vindbaar wordt
 • jouw diensten of producten onder de aandacht komen
 • je een betrokken publiek opbouwt of vergroot
 • je meer klanten of betere klanten krijgt

Hapklare service

Wil je voor korte of langere tijd met ons samenwerken? Kies dan voor een abonnement op onze toewijding bij het verzorgen van content. Zonder verborgen kosten en per maand opzegbaar.

De Media Maandkaart

Sociale media hebben hun eigen rol

Sociale media zijn een uitstekende manier om jouw verhalen te verspreiden. Met sociale media kun je je bedrijf verder onder de aandacht brengen. Daarnaast kun je social media bekijken als een vorm van marktonderzoek.

Behalve dat je jouw informatie inbrengt, kun je ook luisteren en horen wat er leeft. Via deze netwerken kun je belangrijke informatie terugkrijgen als je oplet. Welke problemen leven er? (Heb jij misschien een oplossing of een tip?) Wat doet de concurrentie? (Kan je daar iets van leren?)

Begin een e-mail nieuwsbrief

Ondanks alle sociale media is e-mail nog steeds de meest gebruikte manier om online te communiceren. Het aanbieden van een e-mail nieuwsbrief werkt daarom goed om nieuwe contacten te leggen en bestaande relaties te onderhouden. Opnieuw, door goede en aantrekkelijke info te bieden.

Hier kunnen we je dus mee helpen

  • website ontwikkeling, design en bouw
  • tekstschrijven, interviews en (web)redactie
  • e-mail nieuwsbrief
  • social media marketing
  • podcast- en videoproductie

Bekijk het overzicht van producten & diensten

Of neem gelijk contact op!